Buijs vergeleken met Simeone: "Ik ga niet in een speeltuin zitten"

9 januari 2021, 23:49   Bijgewerkt: 9 januari 2021, 23:54

Danny Buijs zag zijn FC Groningen in de slotseconde de overwinning weggegeven op bezoek bij FC Utrecht. Toch was de trainer na afloop niet ontevreden met het resultaat in Stadion Galgenwaard. Buijs viel in Utrecht vooral op door zijn felle coaching aan de zijlijn. Bij ESPN werd hij om die reden vergeleken met Diego Simeone.

"Ik wil niet verliezen", vertelde Buijs na de wedstrijd voor de camera van datzelfde medium. "Als we verliezen omdat jongens domme dingen gaan doen, dan heb ik daar heel veel moeite mee. Ik ga niet driehonderd kilometer reizen om hier in een speeltuin te zitten en er vanaf te gaan. Het kan gebeuren dat we we verliezen omdat de tegenstander beter is of iemand een foutje maakt. Maar bij mij moet je niet vertikken om met je man mee te lopen of om vanuit je positie te spelen. Dan moet je lekker naast me komen zitten."

Ondanks de late tegentreffer is Buijs niet ontevreden met een punt. "Ik sta er dubbel in, natuurlijk ben ik teleurgesteld dat het doelpunt zo laat valt. Maar we moeten ook realistisch zijn. Het was verdiend dat Utrecht de gelijkmaker maakte. We raakten de grip kwijt en moesten ver terug. We kwamen ook nog twee keer goed weg, anders was de 2-2 al eerder gevallen. Dan missen wij toch de kwaliteit voorin. Maar als je de selecties naast elkaar legt dan moeten wij tevreden zijn met 2-2 uit bij Utrecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen