Media en Solskjaer tevreden met optreden Van de Beek

10 januari 2021, 09:46

Donny van de Beek heeft geen onuitwisbare indruk gemaakt in de FA Cup-wedstrijd tegen Watford zaterdagavond. De middenvelder van Manchester United kreeg eindelijk weer eens een basisplaats van Ole Gunnar Solskjaer, maar kon het verschil niet maken. In de Engelse media en bij zijn coach scoort hij weliswaar voldoendes, maar er is duidelijk nog ruimte voor verbetering.

Van The Daily Express kreeg hij een van de hoogste cijfers toebedeeld: de Nederlander kreeg een zeven voor zijn optreden in het bekertoernooi. 'Hij was meestal het startpunt van de meeste aanvallen', looft het medium. 'Hoe dieper hij kwam te spelen op het veld, hoe beter hij werd. Bovendien liet hij met een aantal acties zijn creativiteit en voetbalinzicht zien.'

Van Manchester Evening News kreeg de oud-Ajacied 'slechts' een zes, omdat hij vaker bij het spel betrokken had moeten zijn. 'Wel oogde hij heel gretig en gaf hij bijna een fraaie assist op Juan Mata.' In die desbetreffende mooiste aanval van The Red Devils had Van de beek met enkele hakjes (zie onder) een grote rol, die vrijwel alle media uitlichtten.

'Met die hakballetjes toonde hij zijn klasse', vond The Telegraph over Van de Beek, die volgens de BBC niet genoeg indruk maakte voor een plek in de basis. 'Net als Mason Greenwood liet hij daarvoor te weinig zien.' Ook The Sun vond dat de Nederlander te weinig liet zien voor een basisplaats. 'Hij deed te weinig speciaals.'

Solskjaer tevreden

Ook van zijn coach kreeg de Nederlander mooie woorden na de bekeroverwinning. "Donny heeft zijn kwaliteiten duidelijk laten zien", vond de Noorse oefenmeester. "Hij creëerde veel kansen voor ons. Het toont maar weer eens aan dat hij de kwaliteit heeft om wedstrijden te beslissen."

Bekijk ookheerlijk hakballetje Van de Beek op Old Trafford

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen