Fortuna Sittard neemt per direct afscheid van Jach

10 januari 2021, 09:35

Fortuna Sittard heeft per direct afscheid genomen van huurling Jaroslaw Jach (26). De verdediger speelde vrijwel geen rol van betekenis in de eerste seizoenshelft van de Limburgers en kwam tot slechts drie optredens in de Eredivisie. Zodoende is de samenwerking beëindigd en verhuurt eigenaar Crystal Palace hem voor de tweede seizoenshelft aan Rakow Czestochowa. 

Dat heeft Fortuna Sittard zondagochtend bekend gemaakt. "Helaas is de samenwerking niet gelopen zoals vooraf beoogd", licht technisch manager Sjoerd Ars toe. "Voor de ontwikkeling van Jaroslaw is belangrijk dat hij minuten blijft maken, daar was in Sittard weinig uitzicht op. Beide partijen hebben daarom in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan. Wij wensen Jaroslaw veel succes bij zijn nieuwe avontuur."

Tegen Ajax, PEC Zwolle en Vitesse maakte de achterhoedespeler minuten, maar sinds de aanstelling van Sjors Ultee is er steeds minder perspectief voor Jach, die op een gegeven moment zelfs niet eens meer bij de selectie zat van de Limburgers. Dat was overigens wel mede vanwege een positieve coronatest. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen