Jansen baalt na nieuwe remise AZ: "Ingezet op eerherstel"

10 januari 2021, 09:38

AZ-trainer Pascal Jansen was niet bepaald te spreken over het optreden van zijn ploeg zaterdagavond tegen PEC Zwolle (1-1). Door een afstandsschot van Fredrik Midtsjo kregen de Alkmaarders weliswaar een punt in Overijssel, maar dat is zeker niet waarvoor het kwam. "We hadden ingezet op eerherstel en daar heb ik weinig van teruggezien. Daar baal ik van."

Voor de winterstop liep AZ ook al tegen onnodig puntverlies aan tegen FC Utrecht. "Vooraf had ik goede hoop dat we in een hoger tempo zouden spelen", reageerde Jansen tegenover NH Nieuws. Tegen PSV hoopt hij komende midweek op beterschap. "We moeten van deze wedstrijd niet te veel meenemen naar Eindhoven. Dat is namelijk weer wedstrijd op zich. Ik hoop wel dat we daar sneller en agressiever spelen dan we vanavond lieten zien."

Ook verdediger Pantelis Hatzidiakos baalde flink van het gelijkspel, helemaal omdat hij een ongewilde hoofdrol had bij de openingstreffer van PEC Zwolle. "Het begon met slordig balverlies op het middenveld en ik kon het net niet herstellen, kwam net te laat", zei de Griek, die wist dat zijn ploeg twee punten had laten liggen. "We moeten meer kansen creëren en wat opportunistischer spelen. Niet breed, maar vooruit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen