Jansen: "Op deze manier donderen we er keihard uit"

10 januari 2021, 10:32

FC Emmen zit in de hoek waar de klappen vallen momenteel. De Drentenaren wonnen dit seizoen nog niet en kregen zaterdagavond opnieuw een forse dreun van FC Twente (1-4). Met name de manier waarop zorgt voor vraagtekens. "Op deze manier gaan we nooit een wedstrijd winnen, dan donderen we er keihard uit", zei aanvoerder Anco Jansen.

Dat vertelt de captain tegenover Voetbal International. "We staan al tijden onderaan, hebben niets te verliezen, maar we spelen zó bang en blijven de goals maar weggeven", baalde Jansen. "Het is mentaal broos, bij elke tegengoal stort het als een kaartenhuis in elkaar. Ik geloof er heilig in, maar dan moeten we echt gaan leveren wat we kunnen. Op deze manier gaan we nooit een wedstrijd winnen, dan donderen we er keihard uit."

Het vertrouwen zit voor Lukkien in het feit dat de spelers het eerder wel hebben laten zien. "Bij hun eerste goal loopt één speler drie man van ons voorbij, waaronder Bijl en Araujo. Mannen die vorig jaar heel goed waren. Dat ligt dus niet aan kwaliteit, het zit hem in de kwaliteit die ze nu leveren", zei Lukkien. "Dat de groep die het moet doen, de afgelopen twee seizoenen heeft laten zien dat ze het kunnen. Het komt er in deze omstandigheden alleen niet uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen