Pratto in de basis, Linssen, Haps én Van Beek op de bank

10 januari 2021, 11:12   Bijgewerkt: 10 januari 2021, 14:14

Lucas Pratto maakt zondagmiddag in de Rotterdamse derby zijn debuut bij Feyenoord tegen Sparta Rotterdam. De sterke spits houdt Nicolai Jørgensen op de bank. Daarop zitten ook vooralsnog de teruggekeerde Ridgeciano Haps, de gepasseerde Bryan Linssen én de weer fitte Sven van Beek. Luis Sinisterra start voor het eerst na zijn blessure weer in de basis.

Verder zijn er weinig verrassingen in de opstelling van Dick Advocaat, die Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida als backs heeft opgesteld. Marcos Senesi en Uros Spajic vormen opnieuw het centrum, terwijl Jens Toornstra, Leroy Fer en Mark Diemers zoals verwacht het middenveld vormen. Orkun Kökcü ontbreekt nog altijd, evenals Justin Bijlow, Robert Bozenik en Joao Teixeira.

Voorin start Sinisterra samen met Pratto en uiteraard met aanvoerder Steven Berghuis. Zij treffen bij Sparta Rotterdam onder andere Tom Beugelsdijk in de verdediging, want Bart Vriends heeft de Rotterdamse derby niet gehaald. Dat geldt niet voor Abdou Harroui, die weer aan de aftrap staat bij De Kasteelheren

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen