'Kasimpasa biedt Luckassen, PSV en Anderlecht uitkomst'

10 januari 2021, 15:46

PSV wordt nog voor het probleem écht groot wordt verlost van Derrick Luckassen (25). Anderlecht wilde dat de Eindhovenaren een oplossing zouden vinden voor de uitzichtloze situatie van de verdediger annex middenvelder, die al wekenlang niet bij de A-selectie zit van de Belgische club. Kasimpasa biedt vermoedelijk uitkomst en heeft naar verluidt al een principe-akkoord met PSV over Luckassen. 

Dat schrijven het Eindhovens Dagblad en Voetbal International althans. Door de eerdere uitspraken van Luckassen en de ontwikkelingen bij PSV is er in het Philips Stadion voor hem in elk geval geen toekomst meer. Bij Anderlecht doet trainer Vincent Kompany ook geen beroep meer op Luckassen, die daarom toe was aan een nieuwe uitdaging.

Kasimpasa staat momenteel op de zestiende plaats in de Süper Lig en is node op zoek naar een verdedigende versterking. Omdat PSV wil meewerken aan een overgang en Luckassen zelf ook wel naar Turkije zou willen, lijkt de transfer een kwestie van tijd. Volgens het ED is de manier waarop de transfer vormgegeven wordt nog onbekend. In de Turkse media spreekt men al van het principe-akkoord.

Lees ook: Luckassen: "Ik denk dat kans heel klein is dat ik nog bij PSV ga spelen"

PSV verhuurde Luckassen voor het derde jaar op rij. Tijdens zijn eerste huurperiode, bij Hertha BSC, kwam de verdediger weinig aan de bak. Vorig seizoen draaide hij de voorbereiding mee met PSV en speelde hij in augustus zelfs nog drie wedstrijden voor de Eindhovenaren, maar Luckassen mocht desondanks uitkijken naar een andere club. Bij Anderlecht kwam hij vervolgens tot 21 wedstrijden. Nadat hij zijn contract tot en met 2023 verlengde, werd hij opnieuw verhuurd aan de Belgische topclub, maar belandde daar op een dood spoor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen