Grot op 'snuffelstage' bij ADO, Emmen bevestigt vertrek Chacon

10 januari 2021, 13:03

Jay-Roy Grot (22) verschijnt na dit weekend op het trainingsveld van ADO Den Haag. De rappe buitenspeler van Leeds United heeft toestemming gekregen om 'te snuffelen' bij de club uit de Hofstad. Van een akkoord is zowel tussen de clubs als ook tussen speler en club overigens nog geen sprake.

Dat schrijft Voetbal International. Na de komst van Marko Vejinovic en Daryl Janmaat is ADO Den Haag op zoek naar een extra (ervaren) aanvallende optie, waar Grot mogelijk voor in aanmerking komt. De buitenspeler is onder Marcelo Bielsa geen optie en zat nog eens eenmaal bij de wedstrijdselectie dit seizoen. De afgelopen jaren werd hij verhuurd aan VVV-Venlo en Vitesse, nadat Leeds hem op jonge leeftijd had opgepikt bij NEC.

Chacon officieel vertrokken

Verder kwam FC Emmen nog met de officiële bevestiging naar buiten van het vertrek van middenvelder Michael Chacon. Eerder werd al een akkoord met zijn nieuwe werkgever Atlético Nacional gemeld, maar moesten de club en de speler nog tot overeenkomst komen. Dat is reeds gebeurd, waardoor de sterkhouder officieel vertrokken is uit Drenthe.

"Sportief gezien is het voor ons een pijnlijke transfer", licht voorzitter Ronald Lubbers de overgang toe. "Er was geen enkele intentie om Michael naar een andere club te transfereren, totdat enkele weken geleden een topclub uit zijn geboorteland zich meldde. Een trein die misschien maar één keer voorbijkomt in je carrière. Als club hebben we daarom besloten om het morele aspect zwaarder te laten weten dan het zakelijke aspect."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen