Zahavi dolblij met dubbelslag: "Voelt als nieuwe start"

10 januari 2021, 19:25

Met twee treffers was Eran Zahavi de grote man aan de kant bij PSV, dat met 2-2 gelijkspeelde op bezoek bij Ajax, De Israëlische spits leek zijn ploeg met twee goals in de openingsfase naar de overwinning te schieten, maar zag de thuisploeg via Quincy Promes en Antony langszij komen. Zahavi is blij dat hij eindelijk zijn grote belofte inloste bij de Eindhovenaren.

De verwachtingen rond de komst van Zahavi waren enorm. In het verleden bewees de spits zich als een topschutter, een kunstje dat hij in de Eredivisie hoe dan ook zou gaan herhalen. Zijn eerste maanden in 2020 verliepen echter ronduit teleurstellend. Na zijn dubbelslag in de Arena staat Zahavi pas op drie goals. "Het is goed dat mijn lichaam tijdens de break even rust heeft gehad en dat ik tien dagen op rij onafgebroken heb kunnen trainen", constateert hij in gesprek met ESPN.

"Dat is belangrijk voor een speler, zeker als je uit het buitenland komt", vervolgt Zahavi. "Het voelt alsof ik een nieuwe start heb gemaakt bij PSV. "In mijn eerste maanden moest ik veel op pad voor de nationale ploeg en hield het coronavirus mij aan de kant. Het is goed om mijn lichaam af en toe rust te geven. Nu voel ik me een stuk beter." Dat bewees hij met zijn twee goals tegen Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen