Toppercijfers: Tadic en Zahavi sterk, dikke onvoldoende Labyad

10 januari 2021 – Ajax en PSV hielden een punt over aan de onderlinge confrontatie in Amsterdam (2-2). Ajax behield daarmee de koppositie, terwijl de Eindhovenaren knap in het spoor bleven van de nummer een. Ook in de media werd uitgebreid stilgestaan bij de prestaties in de Eredivisie-topper. Dit zijn de cijfers die het Algemeen Dagblad en Voetbal International uitdeelden.

Toppercijfers: Tadic en Zahavi sterk, dikke onvoldoende Labyad

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voor zowel AD als VI gold Eran Zahavi als de grote uitblinker aan de kant van PSV. De spits, die tweemaal toesloeg, kreeg van Voetbal International een 8. Het AD was iets minder complimenteus in de beoordeling en gaf uiteindelijk een 7,5. Dat cijfer kreeg ook Ajax-aanvoerder Dusan Tadic, die zijn ploeg met sterk spel bij de hand nam. Ook Antony (7,5) en scheidsrechter Björn Kuipers (8) beleefden volgens het weekblad een succesvolle middag.

Niet iedereen ging met een mooi eindcijfer naar huis. Zo was het AD uiterst kritisch op het spel van Zakaria Labyad, die in de punt van de aanval startte en al na 45 minuten naar de kant werd gehaald. De krant beoordeelde zijn inbreng voor rust uiteindelijk met een 4,5. Daarmee was hij de slechtste speler van het veld. Ook Cody Gakpo, Mohamed Ihattaren, Perr Schuurs en Davy Klaassen (allen 5) kregen geen voldoende.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd