PSV stoomt Götze klaar voor topper tegen AZ

10 januari 2021, 23:10

Mario Götze was zondagmiddag de grote afwezige aan de kant van PSV, dat met 2-2 gelijkspeelde bij Ajax. De Duitse middenvelder moest de topper laten schieten wegens fysiek malheur. De Eindhovenaren hebben nog een lastig programma voor de boeg, waardoor er gehoopt wordt op een spoedige rentree van de spelmaker.

Komende woensdag wacht de topper tegen AZ, terwijl deze maand ook nog wedstrijden tegen Sparta, FC Volendam, RKC, FC Emmen en Feyenoord op het programma staan. Het zijn duels waarin trainer Roger Schmidt maar wat graag wil beschikken over Mario Götze. "We hebben er alles aan gedaan om hem fit te krijgen voor Ajax-uit, maar dat is helaas niet gelukt. We stomen hem nu klaar voor de wedstrijd tegen AZ", zei Schmidt na afloop tegen de pers.

"Mario had te veel last van spierklachten", verduidelijkte Schmidt de afwezigheid van de sterspeler. "Gelukkig is het niets ernstigs, maar we konden het risico niet nemen." In acht Eredivisieduels was de Duitser bij vijf goals betrokken. Zelf was hij driemaal trefzeker, terwijl hij twee doelpunten voorbereidde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen