Jong PSV houdt ploeterend FC Dordrecht op laatste plaats

11 januari 2021, 22:56

FC Dordrecht is er maandagavond niet in geslaagd de laatste plaats in de Eerste Divisie te verlaten. Het team van trainer Jan Zoutman had tegen Jong PSV een punt nodig om de rode lantaarn over te dragen aan FC Den Bosch, maar ging met 2-3 onderuit.

Voor FC Dordrecht verloopt het seizoen tamelijk dramatisch, al hadden De Schapenkoppen aan het einde van de eerste seizoenshelft wel een opleving met zeges tegen Jong Ajax en NAC Breda. Het nieuwe jaar begon Dordrecht ruim een week geleden in stijl door op bezoek bij Helmond Sport met 5-2 te verliezen. Maandag wist de dolende club tegen Jong PSV wederom geen goed resultaat neer te zetten.

Het was Jong PSV dat op De Krommedijk vanaf het eerste fluitsignaal het spel dicteerde. Ondanks een enorm verschil in balbezit leken de Eindhovense beloften zonder voorsprong de rust in te gaan. Vlak voor het verstrijken van de eerste helft viel de 0-1 alsnog. Dordrecht-verdediger Julius Bliek werkte per ongeluk een voorzet van Jeremy Antonisse binnen de touwen.

Vlak na rust verliet FC Dordrecht virtueel even de laatste plaats in de Eerste Divisie. Met zijn vierde van het seizoen maakte Gianni dos Santos er 1-1 van. Het bleek niet genoeg voor een punt, want via Mathias Kjølø (fraaie solo) en Nigel Thomas (vrije trap) ging de zege alsnog naar de Eindhovenaren. Dordrecht deed vlak voor tijd nog wel wat terug via Kevin Jansen, maar meer dan de aansluitingstreffer zat er niet in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen