'Schorsing kost Zirkzee huurtransfer naar Frankfurt'

12 januari 2021, 12:29

Eintracht Frankfurt heeft de interesse in Joshua Zirkzee laten varen. De Bundesliga-club wilden de jonge Nederlander huren van Bayern München als vervanger van de naar Club Brugge vertrokken Bas Dost, maar ziet daar door zijn schorsing vanaf. De club wil niet drie wedstrijden wachten voor de speler inzetbaar is.

Dat meldt althans het Duitse BILD, dat sprak met Adi Hütter, de trainer van Eintracht Frankfurt. "De schorsing van Zirkzee is zeker iets wat we meenemen", liet hij weten. Daarbij vermeldde hij bovendien dat de komst van Zirkzee nog allesbehalve rond was. "Er zijn drie partijen nodig om tot een definitief akkoord te komen. Zolang niet iedereen meedenkt, zal het nog even duren."

Ook FC Köln en Heracles Almelo worden genoemd als mogelijke bestemmingen voor Zirkzee. Tim Gilissen, technisch directeur van laatstgenoemde club, liet vanochtend al weten dat de spits een optie is, maar dat het niet eenvoudig is om tot een akkoord te komen. 

Zirkzee mocht vorig seizoen al ruiken aan het eerste elftal van Bayern München, maar met de komst van Eric Maxim Choupo-Moting werd hij gedegradeerd tot derde spits. In het tweede elftal bracht de negentienjarige spits zichzelf verder in de problemen door een rode kaart te pakken die hem op drie duels schorsing kwam te staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen