Weghorst haalt bloed onder nagels vandaan bij Kruse

12 januari 2021, 17:31

Max Kruse heeft zich geërgerd aan uitspraken van Wout Weghorst na afloop van de wedstrijd tussen Union Berlin en VfL Wolfsburg (2-2). Zonder de naam van Weghorst te noemen, haalt Kruse op Instagram uit naar de Nederlandse aanvaller. "Schoenmaker, blijf bij je leest."

Het ging er zaterdag af en toe hard aan toe bij de wedstrijd tussen Union Berlin en Wolfsburg. Weghorst redde een punt voor zijn ploeg door halverwege de tweede helft een strafschop te benutten. Na afloop van het 2-2 gelijkspel werd de Nederlandse spits door Sky gevraagd wat hij van de vechtwedstrijd vond, daar hij er zelf ook niet vies van is om af en toe stevig een duel in te gaan. "Ik speel liever mooi voetbal", antwoordde Weghorst. "Union Berlin wil alleen in duels komen, dan moet je er zelf ook tegenaan."

De uitspraken van Weghorst vielen niet goed bij Kruse, die door een blessure de wedstrijd aan zich voorbij moest laten gaan. "Zelf heb ik de neiging om alleen de dingen te doen die ik kan doen en de dingen te laten die ik niet kan. Als je zelf niet bepaald bekend staat om je fijne techniek, kun je je beter niet bezighouden met de wijze waarop de tegenstander speelt. Ik wil geen namen noemen, maar iedereen die de interviews heeft gezien weet op wie ik doel."

Kruse vindt dat Union Berlin een zeer sterke wedstrijd speelde tegen Wolfsburg. De uitspraken van Weghorst verbaasden hem derhalve. "Ik weet niet welke wedstrijd hij heeft gezien of welke wedstrijd hij heeft gespeeld", aldus Kruse, die met Union Berlin verrassend vijfde staat.  "Als je na vijftien speelrondes er zo voor staat als wij, dan verdien je het."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen