Eerste prijs lonkt voor Koeman: "We groeien in alle opzichten"

12 januari 2021, 21:44

Ronald Koeman kan deze week zijn eerste prijs winnen als trainer van FC Barcelona. Met de Catalaanse formatie doet hij een gooi naar de Spaanse Super Cup-titel. In de halve finale neemt Barça het woensdag op tegen Real Sociedad. In de eventuele finale zal Real Madrid of Athletic Bilbao de tegenstander zijn.

Barça is het nieuwe jaar uitstekend begonnen met drie overwinningen in de Spaanse competitie. "We willen op dezelfde voet doorgaan", blikt Koeman maandag tijdens de persconferentie vooruit op het duel met Real Sociedad. "We groeien in alle opzichten. Dit is een goede gelegenheid om te laten zien dat we op de goede weg zijn."

Volgens Koeman beginnen zijn spelers eraan te wennen dat zij moeten vechten om prijzen te winnen. "Dit is misschien niet de belangrijkste trofee, maar wel een die we willen winnen. We zullen met het sterkste team aantreden om de finale te bereiken", aldus Koeman, die over een fitte Lionel Messi, Frenkie de Jong en Sergiño Dest kan beschikken. "Zij hadden wat last, maar zijn allemaal beschikbaar."

Lees ook: De Jong voelt zich prettig bij nieuwe

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen