Gisteren gemist: Man United verovert koppositie, Bakis is los

13 januari 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 12 januari.

Pogba schiet Man United naar koppositie in Premier League

Manchester United mag zich in ieder geval voor een paar dagen koploper van de Premier League noemen. De ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer boekte dinsdagavond dankzij een doelpunt van Paul Pogba een moeizame 1-0 zege tegen Burnley en nam daarmee de koppositie over van Liverpool. Donny van de Beek bleef negentig minuten op de bank bij Manchester United.

Doelpunt Younes deert Bosz en Leverkusen ditmaal niet

Bayer Leverkusen heeft zich dinsdagavond ten koste van Eintracht Frankfurt geplaatst voor de achtste finale van de DFB-Pokal. Trainer Peter Bosz zag zijn ploeg een vroeg opgelopen achterstand ombuigen in een 4-1 overwinning.

Vitesse zet uitstekende reeks voort en meldt zich naast Ajax

Vitesse heeft de goede reeks in de Eredivisie voortgezet tegen FC Utrecht. De mannen van trainer Thomas Letsch boekten dinsdagavond een solide 1-0 overwinning door een doelpunt van Danilho Doekhi en komen daardoor op gelijke hoogte met koploper Ajax. De Amsterdammers staan op doelsaldo nog bovenaan en komen later in de week in actie tegen FC Twente.

Ontketende Bakis zorgt met hattrick voor zege Heracles

Na drie thuisnederlagen op rij heeft Heracles Almelo eindelijk weer eens in eigen huis gewonnen. FC Emmen werd met 4-0 verslagen door drie goals van de ontketende Sinan Bakis en een van Rai Vloet. Heracles stijgt voorlopig naar een elfde plek, terwijl FC Emmen stijf onderaan blijft staan en nog meer in de problemen zit.

Weghorst haalt bloed onder nagels vandaan bij Kruse

Max Kruse heeft zich geërgerd aan uitspraken van Wout Weghorst na afloop van de wedstrijd tussen Union Berlin en VfL Wolfsburg (2-2). Zonder de naam van Weghorst te noemen, haalt Kruse op Instagram uit naar de Nederlandse aanvaller. "Schoenmaker, blijf bij je leest."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen