Strootman naar Genoa: "Kans moest ik aangrijpen"

13 januari 2021, 12:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kevin Strootman completeert vandaag hoogstwaarschijnlijk zijn terugkeer in Italië. Als de middenvelder zijn medische keuring doorloopt, verruilt hij de bank van Olympique Marseille voor een avontuur bij Genoa. Strootman speelde in het verleden al succesvol bij AS Roma. In Genua hoopt hij zijn carrière nieuw leven in te blazen.

"Ik ben heel blij om hier terug te zijn", liet hij optekenen door Sky Italia. "Ik heb hier vijf mooie jaren gehad en ben naar Frankrijk gegaan, maar deze kans moest ik aangrijpen. Ik zat in een situatie die niet goed was, speelde weinig dit seizoen. Met mijn familie kwam ik tot de conclusie dat ik terug wilde keren naar Italië." De dertigjarige middenvelder kwam dit seizoen slechts eenmaal in actie en verloor daardoor zijn plek bij het Nederlands elftal.

Bij Genoa moet hij helpen degradatie te voorkomen. De ploeg, waar Lasse Schøne vorige week zijn contract liet ontbinden, bezet de voorlaatste plaats. "Ik wil het team helpen met mijn ervaring. Er lopen een paar goede spelers rond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen