Spoorboekje: Twente - Ajax, Arsenal in actie in Engeland

14 januari 2021, 07:00   Bijgewerkt: 13 januari 2021, 23:57

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 14 januari.

Nieuws

Reacties na de late duels

Het regende woensdagavond interessante wedstrijden in binnen- en buitenland. De reacties op de duels komen uiteraard vandaag aan bod.

Wedstrijden

FC Twente - Ajax (20.00 uur)

Een megastunt was het, toen FC Twente op bezoek in de Johan Cruijff ArenA met 1-2 zegevierde. Ajax zal ongetwijfeld zinnen op wraak na de blamage, die voor een groot deel op het conto kwam van Queensy Menig. De rappe buitenspeler scoorde twee keer tegen zijn oude club. Lukt het de aanvaller in de Grolsch Veste opnieuw om de koploper pijn te doen?

Arsenal - Crystal Palace (21.00 uur)

De tijd dat er omlaag moest worden gekeken in het Emirates Stadium, lijkt voorbij. De topclub beleefde een vrije val en knokte zelfs even tegen degradatie, maar heeft inmiddels de smaak te pakken. Al vier overwinningen op rij boekte de ploeg van Mikel Arteta. Aan de Spanjaard de taak zijn ploeg ook langs het Crystal Palace van Jairo Riedewald en Patrick van Aanholt te leiden.

Willem II - FC Groningen (21.00 uur)

Het verschil in de sfeer zal vermoedelijk bij geen wedstrijd groter zijn dan bij het treffen tussen Willem II en FC Groningen. Nadat de Tilburgers zich vorig seizoen knap plaatsten voor Europees voetbal, is het dit seizoen bezig aan een vrije val. Alleen FC Emmen scheidt Willem II nog van de laatste plaats in de Eredivisie. In Groningen is de stemming juist opperbest. De ploeg van Danny Buijs maakt dit seizoen indruk en bezet de zevende plaats. In Tilburg moeten de volgende drie punten worden gepakt.

Voetbal op tv

18.45 uur: sc Heerenveen - RKC Waalwijk, ESPN 1, live verslag van het duel in de Eredivisie

20.00 uur: FC Twente - Ajax, ESPN 2, live verslag van het duel in de Eredivisie

21.00 uur: Willem II - FC Groningen, ESPN 1, live verslag van het duel in de Eredivisie

21.00 uur: Arsenal - Crystal Palace, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Premier League

21.00 uur: Real Madrid - Athletic Bilbao, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Eredivisie

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen