Lukaku loodst Inter met Eriksen naar kwartfinales

13 januari 2021, 17:37   Bijgewerkt: 13 januari 2021, 17:44

Met Christian Eriksen in de basis heeft Internazionale de kwartfinale van de Coppa Italia bereikt. Gemakkelijk ging het niet, want Fiorentina kon 119 minuten goed mee met de ploeg van Antonio Conte. In de verlenging maakte Romelu Lukaku in de slotfase de winnende goal. Inter neemt het in de kwartfinale op tegen rivaal AC Milan.

Het was geen verrassing dat het vizier bij Inter al min of meer gericht was op komend weekend, als de ploeg het op gaat nemen tegen Juventus in de Serie A. Een wedstrijd die voor beide teams cruciaal is als het gaat om de titelkansen. Reden voor Antonio Conte om Christian Eriksen voor het eerst dit seizoen de hele wedstrijd te laten spelen bij Inter, waar Arturo Vidal eveneens een basisplaats had. Bij tegenstander Fiorentina had Sofyan Amrabat een basisplaats in het Artemio Franchi.

Overwerk was dus niet wenselijk voor Inter, maar dat kwam er wel. Door een rake penalty van Vidal kwam Inter kort voor rust nog wel op voorsprong, maar Christian Kouame tekende een kwartier na rust voor de gelijkmaker. Gescoord werd er niet meer en zodoende moest er een verlenging aan te pas komen. Ook daarin leken geen goals meer te vallen, totdat goudhaantje Romelu Lukaku in de 119e minuut de winnende maakte. Hij deed dat met een rake kopbal. Een penaltyserie kwam er dus niet in een harde wedstrijd waarin liefst negen gele kaarten vielen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen