Tottenham laat aansluiting liggen na gelijkspel tegen Fulham

13 januari 2021, 23:12

Tottenham Hotspur is er niet in geslaagd om de top vier van de Premier League te bestormen. De ploeg van manager José Mourinho slaagde er in eigen stadion niet in om afstand te nemen van stadgenoot Fulham. Na negentig minuten stond er een 1-1 eindstand op het scorebord tegen de degradatiekandidaat.

In Londen stond er slechts een Nederlander binnen de lijnen. Aan de zijde van Tottenham ontbrak Steven Bergwijn met een blessure, maar bij Fulham waren er wel twee van zijn landgenoten van de partij. De weer volledig fitte Kenny Tete had een basisplaats, terwijl de eveneens herstelde Terence Kongolo negentig minuten op de bank bleef. In het Tottenham Hotspur Stadium maakten beide ploegen er in de eerste helft zeker geen spektakel van. De gastheer was de betere ploeg, maar Fulham-goalie Alphonse Aréola bleek een vervelende sta-in-de-weg.

Hij voorkwam namelijk een doelpunt van Son Heung-min, die dichtbij de 1-0 was. De openingstreffer viel halverwege de eerste helft alsnog. Harry Kane liet de doelman namelijk wel kansloos met een fraaie snoekduik. Daarna liet Tottenham de touwtjes wat vieren en Fulham ging steeds meer geloven in een stuntje. Nadat Aréola een poging van Harry Winks onschadelijk had gemaakt en Son de paal hard geraakt viel de bal aan de overkant wel binnen. Een kopbal van Ivan Cavaleiro bleek Hugo Lloris te machtig en leverde Fulham een belangrijk puntje op.

De laagvlieger is nog altijd te vinden in de degradatiezone, maar heeft nu twaalf punten bij elkaar gesprokkeld. Het verschil met de veilige zeventiende plek is twee punten en Fulham heeft nog twee duels tegoed. Tottenham staat op de zesde plek en heeft een achterstand van zes punten op koploper Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen