Haller in de spits bij Ajax, Schuurs op de bank en Kudus ontbreekt

14 januari 2021, 19:00   Bijgewerkt: 14 januari 2021, 20:42

Sébastien Haller heeft donderdag zijn eerste basisplaats te pakken in dienst van Ajax. De sterke spits begint in de punt van de aanval op bezoek bij FC Twente. Verder start Perr Schuurs op de bank, hij wordt vervangen door Jurriën Timber centraal achterin, terwijl de van een blessure terugkomende Mohamed Kudus ontbreekt in de selectie.

Verder zijn er geen wijzigingen bij Ajax, waar Zakaria Labyad het slachtoffer is geworden van de basisplaats van Haller. De Fransman vormt de voorhoede met Antony en Dusan Tadic, terwijl Quincy Promes, Davy Klaassen en Ryan Gravenberch met middenveld vormen van de ploeg van Erik ten Hag. Achterin staan behalve Schuurs met Noussair Mazraoui, Daley Blind en Nicolas Tagliafico wel de bekende namen.

Dat Schuurs op de bank begint, heeft wellicht met het drukke programma te maken van Ajax in januari. Schuurs is een van de veldspelers met de meeste minuten in de benen dit seizoen. Goed nieuws voor Ten Hag is ook de terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar in de selcetie. De routinier, die op weg zou zijn naar Schalke 04, is hersteld van zijn klachten en zit bij de wedstrijdselectie. 

Ajax zal donderdag ongetwijfeld zinnen op wraak na de blamage in de Johan Cruijff Arena tegen FC Twente voor de jaarwisseling, die voor een groot deel op het conto kwam van Queensy Menig. De rappe buitenspeler scoorde twee keer tegen zijn oude club. De buitenspeler staat donderdagavond in elk geval opnieuw aan de aftrap bij de Tukkers, waar Danilo ook weer terugkeert in het elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen