'PEC Zwolle krijgt opnieuw nul op rekest, ditmaal voor Avenatti'

14 januari 2021 – De zoektocht van PEC Zwolle naar een nieuwe aanvaller duurt nog altijd voort. De Overijsselse club kreeg eerder al nul op rekest bij Benson Manuel en heeft aangegeven dat ook de komst van Standard Luik-aanvaller Felipe Avenatti (27) 'onhaalbaar' is. Voorlopig is de deal van ook van de baan.

'PEC Zwolle krijgt opnieuw nul op rekest, ditmaal voor Avenatti'

Dat schrijft De Stentor althans. FC Afkicken-presentator Neal Peterson kwam eerder met de berichtgeving over Avenatti, voor wie zo'n drie à vier ton betaald zou moeten worden voor een verhuurbeurt voor de rest van dit seizoen. Een fors bedrag, maar nadat Manuel al had afgezegd, is er een vervanger nodig van Slobodan Tedić, die met een klaplong voorlopig nog even uit de roulatie ligt.

Lees ook'PEC Zwolle laat oog vallen op bij jonge aanvallers Feyenoord'

Virgil Misidjan kwam reeds als extra optie voor de vleugel over naar PEC Zwolle, als vervanger van Vito van Crooy, die in de zomer naar VVV-Venlo terugkeerde. Avenatti kwam dit seizoen tot zestien duels namens de Belgische topclub, waarin hij driemaal scoorde en een assist gaf. Eerder speelde hij voor onder andere Bologna, Kortrijk en River Plate.

Eredivisie

gerelateerd