Buijs fileert Groningen: "Heb me bijna zitten schamen"

15 januari 2021, 08:35

FC Groningen won donderdag op bezoek bij Willem II met 2-3, maar vraag niet hoe de ploeg dat voor elkaar heeft gekregen. Trainer Danny Buijs zag zijn ploeg slecht voor de dag komen, maar toch winnen. Hij is ontevreden over meerdere spelers.

"We begonnen goed en kwamen sterk terug na de 2-1, maar in de tussentijd heb ik me bijna zitten schamen. Daar hebben een aantal jongens een niveau gehaald dat FC Groningen-onwaardig is", spreekt de trainer klare taal bij RTV Noord. "Ik vond een aantal jongens in teveel opzichten heel slecht. Aan de bal, simpele ballen kwijtraken. In het verdedigen, niet kort dekken. Verkeerde keuzes maken, geen duels aangaan. Als je dat allemaal tegelijk doet zak je naar een heel laag niveau. Wonder boven wonder winnen we deze wedstrijd toch nog."

Eén van de spelers die een slechte avond had, was Wessel Dammers. De verdediger viel in, maakte een eigen goal en werd vervolgens weer gewisseld. "Voor mij persoonlijk heel teleurstellend, ik ben wel blij dat we de drie punten gepakt hebben uiteraard."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen