Balk-situatie zorgt voor hoofdbrekens bij FC Groningen

15 januari 2021, 09:38

Remco Balk houdt de gemoederen nog altijd behoorlijk bezig bij FC Groningen. Begin januari maakte de club bekend dat een contractaanbieding aan de aanvaller is ingetrokken, omdat de speler liet weten eerst aanbiedingen van andere clubs af te willen wachten.

De negentienjarige Balk staat in de belangstelling van onder meer AZ en FC Utrecht. Laatstgenoemde club schijnt zelfs al dicht bij zijn komst te zijn. Balk beschikt over een aflopend contract bij Groningen en mag dus met andere clubs praten. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus laat aan de NOS weten dat hij baalt dat Balk niet wilde bijtekenen. "We hebben de deur niet dichtgesmeten voor Remco. Maar de kier waarop die staat, is heel smal."

Volgens RTV Noord staat Balk op het punt om bij Utrecht een meerjarig contract te tekenen. Wannneer hij de overstap gaat maken, is nog onduidelijk. Balk maakte dit seizoen 281 minuten in de Eredivisie en scoorde één keer, tegen Ajax. Trainer Danny Buijs is ook niet blij met de situatie. "Als ik vind dat ik hem nodig heb, zal ik hem nog steeds opstellen. Maar als er sprake is van gelijkwaardigheid met andere spelers, die een langere toekomst bij de club hebben, kies ik voor die jongens. Dat heb ik hem ook verteld", aldus de trainer bij Dagblad van het Noorden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen