Braziliaans vrouwenteam krijgt met 6-0 klop van Grêmio Onder-16

15 januari 2021, 10:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Opmerkelijk nieuws uit Brazilië, waar de Braziliaanse vrouwenploeg een oefenwedstrijd heeft gespeeld tegen de talenten van Grêmio Onder-16. De talentvolle jongens hadden weinig moeite met de nummer acht van de wereldranglijst van de vrouwen en wonnen met grote cijfers: 6-0.

De Braziliaanse vrouwenploeg is bezig met de voorbereidingen op de Olympische Spelen in Tokio. Er werd daarom gekozen voor een korte oefenwedstrijd (2x 30 minuten) tegen de talentvolle jongens van Grêmio. Een succes werd dat niet voor de Braziliaanse vrouwen, die liefst met 6-0 onderuit gingen. Bij het vrouwenteam maakte legende Marta, die zes keer werd verkozen tot beste speelster van het jaar, haar opwachting. Zij ging na de wedstrijd op de foto met de talenten van Grêmio.

Ondanks de nederlaag was Pia Sundhage, coach van de vrouwenploeg, blij met het oefenduel. "De oefenwedstrijd was in meerdere opzichten van waarde voor ons", sprak zij. "Zeker ook om de snelheid van het mannenvoetbal te ervaren. Ze speelden erg snel." Op maandag 18 januari speelt Brazilië, dat achtste staat op de wereldranglijst, nog een oefenwedstrijd tegen de vrouwenploeg van Grêmio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen