De vermoedelijke opstellingen van Ajax en Feyenoord

16 januari 2021, 08:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax-trainer Erik ten Hag zal in De Klassieker tegen Feyenoord vermoedelijk weer kiezen voor Perr Schuurs centraal achterin naast Daley Blind. Nadat Jurriën Timber voortijdig uitviel met kramp tegen FC Twente, lijkt het onwaarschijnlijk dat hij tegen de fysiek sterke spitsen van de Rotterdammers in de basis staat. Dick Advocaat zou een basisplaats hebben ingeruimd voor Nicolai Jørgensen.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. De Deen krijgt de voorkeur boven Lucas Pratto, die in zijn eerste twee wedstrijden nog geen onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Verder staat ook Ridgeciano Haps voor het eerst sinds zijn blessure weer eens aan de aftrap, als linksbuiten. Luis Sinisterra én Bryan Linssen lijken dan ook genoegen te moeten nemen met een plek op de bank.

Erik ten Hag verandert behalve Schuurs voor Timber weinig aan de opstelling in De Klassieker. Verder worden er geen verrassingen verwacht in het elftal van de coach, die David Neres, Lassina Traoré en Brian Brobbey nog altijd moet missen. Vermoedelijk zit Mohamed Kudus wel weer bij de selectie.

Lees ook: Ajax neemt les PSV-thuis mee naar 'graadmeter' tegen Feyenoord

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Gravenberch, Promes; Antony, Haller, Tadic

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia; Toornstra, Diemers, Fer; Berghuis, Jørgensen, Haps

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen