Jans treurt om blessure Cerny: "Groot gemis voor de ploeg"

16 januari 2021, 16:27   Bijgewerkt: 16 januari 2021, 16:33

Vaclav Cerny moet tot het einde van het seizoen toekijken met een zware knieblessure. De aanvaller van FC Twente groeide voor de jaarwisseling uit tot een van de revelaties van de Eredivisie, maar kan dat geen vervolg geven. Het leidt tot teleurstelling bij trainer Ron Jans, die zijn smaakmaker in de jacht op een Europees ticket moet gaan missen.

"Dat Vaclav er de rest van het seizoen niet meer bij is, betekent een groot gemis voor de ploeg", zegt Jans op de clubwebsite van FC Twente. "Vooral voor Vaclav is het natuurlijk een grote teleurstelling. Hij toonde in de wedstrijden een geweldige 'drive' en was een van de smaak- en sterkmakers van de ploeg, maar hij zal zich ongetwijfeld weer oprichten. Jayden wordt maandag nader onderzocht en dan weten we hoelang we hem zullen missen."

Toch was er ook positief nieuws uit de ziekenboeg. Aanvoerder Wout Brama is hersteld van zijn spierblessure en keert komende zondag terug in de wedstrijdselectie, als Twente het opneemt tegen FC Groningen. Ook heeft Issah Abass zijn werkvergunning gekregen, waardoor de huurling van FSV Mainz in actie mag komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen