Dumfries zet vraagtekens bij sneeuwduel: "Het was twijfelachtig"

16 januari 2021, 20:55   Bijgewerkt: 16 januari 2021, 21:01

Denzel Dumfries had er niet gek van opgekeken als de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en PSV zaterdagavond was afgelast. De aanvoerder van PSV kwam als invaller binnen de lijnen tegen zijn oude club en merkte direct dat het kunstgrasveld in Spangen bepaald niet goed te bespelen was.

"Het veld was behoorlijk glad, al moesten wij zelf in de eerste helft ook wel wat sneller wakker worden", aldus Dumfries voor de camera van ESPN. "Maar kunstgras met sneeuw erop is zeker niet ideaal. Dat zag je al meteen bij de blessure van Bryan Smeets. Het was twijfelachtig, misschien had het niet door moeten gaan. Maar dat wordt besloten door de scheidsrechter. Gelukkig valt de schade mee."

Vanaf de bank zag Dumfries zijn ploeggenoten slap beginnen tegen Sparta. De captain baalde dan ook dat hij niet in de basis mocht beginnen. "We begonnen niet goed, maar uiteindelijk was het een verdiende overwinning. Het was een keuze van de trainer dat ik niet zou starten. Daar moet ik dan gewoon mee omgaan. Natuurlijk wil ik hier graag spelen tegen mijn oude club. Maar de trainer maakt deze beslissing en dat moet ik accepteren."

Lees ook: Sensatie in Rotterdam: PSV pakt zege in duel met acht (!) goals

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen