Bonje tussen Schmidt en Nijhuis na Sparta tegen PSV

16 januari 2021, 22:26   Bijgewerkt: 17 januari 2021, 08:43

Roger Schmidt en Bas Nijhuis zullen waarschijnlijk nooit beste vrienden worden. De trainer van PSV kreeg het opnieuw aan de stok met de arbiter. Volgens Schmidt floot Nijhuis bewust tegen de Eindhovenaren, iets wat Nijhuis met een lach ontkende. Schmidt kreeg een gele kaart in het met 3-5 gewonnen duel op bezoek bij Sparta.

De stoom kwam uit de oren van Schmidt, op de persconferentie na afloop van de wedstrijd. "Ik hoef hem nooit meer in mijn leven te spreken", foeterde de Duitser na afloop. "Na twee wedstrijden weet ik genoeg. Hij moet de spelers in zo'n wedstrijd beschermen", doelde Schmidt op de sneeuwval. Volgens de coach raakte Cody Gakpo door zijn rol als arbiter geblesseerd. Ook voor de camera van ESPN haalde de coach uit. "Hij zei na de wedstrijd dat hij expres tegen ons had gefloten, omdat ik na de wedstrijd tegen Vitesse kritisch op hem was geweest. Dat is onprofessioneel. Daar ben ik echt niet blij mee."

Lees ook: Sensatie in Rotterdam: PSV boekt zege na duel met acht (!) goals

Nijhuis reageerde lachend op de verwijten van Schmidt. "Haha, dan kun je maar weer zien hoe trainers denken. Daar kan ik echt om lachen. Dit is echt complete onzin. Heb je dat niet zelf verzonnen?", vroeg Nijhuis aan de verslaggever. "Natuurlijk is dat niet zo. Dat is echt onzin." Ondanks de kritiek slaagde PSV erin de drie punten te pakken. De Eindhovenaren boekten een 3-5 overwinning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen