Concurrent Bakker schiet PSG naar zwaarbevochten zege

16 januari 2021, 22:53

Paris Saint-Germain heeft geen fout gemaakt in strijd om de Franse landstitel. De regerend kampioen boekte een zwaarbevochten 0-1 zege op bezoek bij Angers SCO. PSG heroverde daarmee de koppositie, die het zondag bij een zege van OIympique Lyon op FC Metz weer kwijt kan raken.

Kleine kans dat Mitchel Bakker met een glimlach op de reservebank zat vanavond, toen zijn ploeg op bezoek ging bij subtopper Angers. De assistenten van de positief op corona geteste coach Mauricio Pochettino plaatsten de jonge Nederlander op de reservebank en uitgerekend zijn grote concurrent hielp de Parijse grootmacht aan de drie punten. Layvin Kurzawa knalde in de zeventigste minuut met een fraaie volley raak en bepaalde daarmee direct de eindstand.

Het wisselvallige PSG, waar Xavi Simons buiten de wedstrijdselectie was gelaten, bracht daarmee het seizoenstotaal op 42 punten. Olympique Lyon staat op veertig punten, maar heeft nog een wedstrijd tegoed. Ook OSC Lille komt nog in actie. Bij een overwinning op Stade Rennes komt de ploeg van Sven Botman op gelijke hoogte met de Parijzenaren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen