Aboukhlal: "Ik probeer het de trainer lastig te maken"

16 januari 2021, 23:29   Bijgewerkt: 17 januari 2021, 09:26

Zakaria Aboukhlal was zaterdagavond met twee treffers de grote man aan de zijde van AZ. De Alkmaarders stonden lange tijd met 0-1 achter tegen ADO Den Haag, maar dankzij twee treffers van de invaller kan de ploeg van Pascal Jansen toch drie punten bijschrijven. Bankzitter Aboukhlal hoopt de komende tijd op meer speelminuten.

"Dit was niet de wijze waarop we het wilden doen, maar het is gelukkig wel gelukt", sprak de matchwinner na de wedstrijd voor de camera van ESPN. "Ik moest veel voor het doel komen en was vandaag scherp. Na de 1-1 was ik nog niet tevreden omdat ik hier graag wilde winnen. Ik probeer het de trainer moeilijk te maken en ik vind dat ik misschien wel hoor te spelen. Die beslissing ligt bij de trainer. Ik hoop dat ik ga spelen, daar doe ik iedere dag mijn best voor. Nu kan de trainer daarover beslissen."

"Ik denk dat we in de eerste helft te weinig kansen afmaken", voegde aanvoerder Teun Koopmeiners daar aan toe. "Dat is het enige dat we onszelf kunnen verwijten. Het is niet goed dat we een doelpunt tegen krijgen, maar we zijn blijven knokken. We waren slordig en daar kan een ploeg als ADO gebruik van maken. We hebben vooraf tegen elkaar gezegd dat deze wedstrijd cruciaal was. Als we de drie punten bij PSV betekenis wilden geven dan moesten we deze winnen."

Lees ook: AZ kruipt door het oog van de naald en pakt drie punten bij ADO

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen