Frustratie bij PEC: "Zelfs Messi had niet gescoord bij ons"

16 januari 2021, 23:43

PEC Zwolle leed zaterdagavond een kansloze nederlaag in eigen huis. Concurrent Fortuna Sittard was uiteindelijk met 0-2 te sterk. Het spel van de Zwollenaren leidde bij de thuisploeg tot frustratie. Zo werd er voor rust geen enkel schot gelost. De frustratie nam met de minuut toe.

Dat beaamt Pelle Clement, die in de spits geposteerd stond. "Ik kwam echt amper aan de bal, omdat we zo ongelooflijk slordig waren", foeterde Clement na afloop voor de camera van ESPN. "Ik stond gewoon op een eiland voorin. Zelfs als je Messi in de punt van de aanval had gezet, had hij niet gescoord." Uiteindelijk schoot PEC nog tweemaal op doel, maar zonder succes.

Ook trainer John Stegeman was kritisch. "Af en toe schrok ik wel van de dingen die we deden. We waren zo slordig en slecht aan de bal. Het was al vanaf het begin slap." Stegeman raakte gefrustreerd op de bank. "Ik was vooral erg boos, want we lieten elkaar in de steek. Je kunt een keer verliezen, maar niet op deze manier. Dit sloeg gewoon nergens op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen