AC Milan mist twee basiskrachten na positieve coronatest

17 januari 2021, 10:28

AC Milan moet het maandag tegen Cagliari stellen zonder Hakan Calhanoglu en Theo Hernández. Beide spelers zijn positief getest op het coronavirus en direct in quarantaine gegaan, zo heeft de koploper van de Italiaanse club zondagochtend bekendgemaakt.

De rest van de selectie heeft een negatieve test afgelegd. Desalniettemin moet AC Milan het tegen Cagliari stellen zonder twee belangrijke krachten. Zowel Calhanoglu als Hernández is een vaste waarde in het team van trainer Stefano Piolo. Calhanoglu miste dit seizoen zelfs nog geen wedstrijd in de Serie A.

Tegenover de afwezigheid van Calhanoglu en Hernández staat de terugkeer van sterspeler Zlatan Ibrahimovic. De Zweed begon afgelopen dinsdag in het bekerduel met Torino (winst na strafschoppen) voor het eerst weer in de basis na er weken uit te hebben gelegen met blessureleed.

Voor AC Milan in actie komt tegen Cagliari nemen twee concurrenten het zondagavond tegen elkaar op. Nummers twee en vier Inter en Juventus kruisen om 20.45 uur de degens in Milaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen