Messi lijkt race tegen de klok te winnen, Dest in basis verwacht

17 januari 2021, 11:01

De kans is weer wat groter dat Ronald Koeman in de finale van de Spaanse Supercup een beroep kan doen op Lionel Messi. De Argentijnse superster stapte zondagochtend met zijn teamgenoten in de spelersbus en lijkt daarmee de race tegen de klok te hebben gewonnen.

Koeman kon daags voor de wedstrijd tegen Athletic Bilbao nog niet kwijt of Messi zondagavond in actie zou kunnen komen. De meervoudig Gouden Bal-winnaar kampte de voorbije dagen met lichte klachten en moest daardoor de halve finale tegen Real Sociedad aan zich voorbij laten gaan. Zonder de Argentijn won Barça na strafschoppen van de Baskische tegenstander.

Messi trainde zaterdag in aanloop naar de finale van de Supercup alweer met de groep mee. Ook Sergiño Dest was op het trainingsveld te bewonderen. Spaanse media verwachten dat de voormalig Ajacied zondag zal starten bij Barça. Hij maakte in tegenstelling tot Messi tegen Athletic Bilbao wel deel uit van de wedstrijdselectie, maar kwam toen vanwege lichamelijke klachten eveneens niet in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen