Jansen en Veerman zien perspectief ondanks negatief record

17 januari 2021, 18:00

Heerenveen heeft zondagmiddag een negatief clubrecord geëvenaard, toch was de stemming niet heel slecht in het Friese kamp na de remise tegen VVV-Venlo (1-1). De reeks wat uitblijvende zeges was in 2002 voor het laatste zo lang, toch zien trainer Johnny Jansen en aanvoerder Henk Veerman perspectief.

"Ik heb gezien dat we weer wat beter aan de bal worden. Maar bovenal vind ik dat we ons als groep goed hebben laten zien. Er moest meer vergif in. We moesten weerbaarder worden", aldus Jansen tegenover Omrop Fryslân over het gelijkspel van sc Heerenveen. "Dat heb ik vandaag gezien. Daar ben ik heel erg blij mee."

Ook captain Veerman was blij met de late remise, door een goal van invaller Benjamin Nygren. "Wij weten dat we kunnen scoren. Wij weten dat we kunnen winnen", aldus de spits. "Ik vind het zonde dat we niet met de winst van het veld af gaan, maar ik ben trots op deze ploeg. Ik had het gevoel dat we de betere ploeg waren. Dat we zo'n goal tegen krijgen, dat is pech. Dat we zo terugkomen is positief. We leven weer. Zo is het. Het komt goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen