Portsmouth maakt werk van Campbell

13 juli 2006, 09:52

Portsmouth wil een poging wagen om Sol Campbell te strikken. De stoere verdediger kondigde vorige week aan dat hij wil vertrekken bij Arsenal en de ploeg van manager Harry Redknapp ruikt haar kans. "Een type-Campbell is precies wat wij nodig hebben."

De 31-jarige Campbell heeft nog niet laten weten of zijn voorkeur ligt bij een buitenlands avontuur, of dat hij graag in Engeland wil blijven. Mocht hij kiezen voor deze tweede optie, dan zal Portsmouth een poging wagen. "Hij is een echte leider, hij zou onze club veel te bieden hebben. Kijk alleen maar naar de Champions League-finale tegen Barcelona. In die wedstrijd speelde hij fantastisch", zegt Redknapp.

"Ik heb nog niet met Sol gesproken, dus ik weet niet wat zijn plannen zijn. Als hij er voor kiest om in Engeland te blijven, gaan we zeker even met hem rond de tafel zitten", aldus de manager van de ambitieuze club. Overigens is het ook nog mogelijk dat Campbell, die vorig seizoen kampte met een enorme mentale dip, er voor kiest om zijn schoenen aan de wilgen te hangen. Verwacht wordt dat hij binnen afzienbare tijd de knoop door zal hakken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen