Gravenberch blij met mooie goal, maar niet met 'billenknijpen'

17 januari 2021, 19:42

Ryan Gravenberch werd zondag de matchwinner van de kraker tussen Ajax en Feyenoord (1-0). De achttienjarige middenvelder schoot in het eerste bedrijf knap raak met een schot met links. Hij is blij met die goal, maar baalde ervan dat het in de tweede helft minder ging.

Tegenover ESPN blikt Gravenberch terug op zijn doelpunt in de eerste helft. "Ik kreeg de bal van Haller en was aan het zoeken. Met rechts kon ik misschien schieten, maar ik kon het gaatje niet vinden. En dus kapte ik hem naar links en schoot ik hem goed binnen", zei hij over zijn doelpunt.

Gravenberch zag dat Feyenoord steeds beter ging spelen. "In de eerste helft hebben ze bijna geen kans gehad, maar in de tweede helft liepen we achteruit. Daardoor kon Feyenoord komen en lieten we kansen krijgen. Daardoor werd het nog billenknijpen." Gravenberch speelde de wedstrijd niet uit. Sterker nog: de middenvelder verliet het veld al halverwege. Dat had alles te maken met een blessure aan zijn onderrug. Ik heb al jaren last van mijn onderrug. De pijn werd steeds erger en erger en als ik dan door blij spelen dan ben ik misschien langer eruit. Ik wil er zo snel mogelijk vanaf, maar het blijft terugkomen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen