Memphis: "We spelen bij een grote club, maar we willen top-drie"

18 januari 2021, 10:03   Bijgewerkt: 18 januari 2021, 11:59

Memphis Depay heeft zondag opzien gebaard met uitspraken over zijn eigen toekomst en die van ploeggenoot Houssem Aouar. De Nederlander denkt dat hij en de middenvelder van Olympique Lyon nog beter uit de verf komen als ze bij de absolute internationale top aan de slag gaan. "We spelen bij een grote club, maar we willen naar een van de drie grootste ter wereld."

Dat vertelt Memphis tegenover Canal+ over zijn toekomst, maar ook die van Aouar. Net als voor Memphis, staat ook de Franse middenvelder al jarenlang in de belangstelling van diverse clubs. "Houssem Aouar en ik weten dat we voor een hele grote club spelen, maar we willen naar een van de drie beste clubs ter wereld. Dan zul je zien dat Houssem tien keer beter zal worden. En voor mij geldt hetzelfde." Het is algemeen bekend dat Memphis Depay, die over een aflopend ocntract beschikt, in de belangstelling staat van FC Barcelona.

Lees ook: Lyon snijdt zich in de vingers met peperdure nederlaag

De Nederlander ging zondagavond onderuit met Olympique Lyon en dat betekende het einde van een hele fraaie reeks. Volgens trainer Rudi Garcia was het verlies onnodig. "Het was een bittere nederlaag. Onze goal werd op een onbegrijpelijke manier afgekeurd", zei de oefenmeester over de buitenspelgoal van Karl-Toko Ekambi. In blessuretijd scoorde FC Metz vervolgens. Garcia: "Terwijl wij de betere kansen hadden. We hadden moeten scoren."

FCUpdate.nl vind je ook op Instagram

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen