'Ajax-directie wil vervanger voor Huntelaar aantrekken'

18 januari 2021, 18:23   Bijgewerkt: 18 januari 2021, 18:34

Ajax gaat deze maand mogelijk de transfermarkt op om een vervanger voor Klaas-Jan Huntelaar te halen. Volgens De Telegraaf hebben de Amsterdammers zich afgelopen week georiënteerd op een opvolger van de naar Schalke 04 vertrekkende spits. Het is echter geen uitgemaakte zaak dat er een nieuwe aanvaller wordt aangetrokken.

De directie wil dat er een nieuwe spits komt, maar de raad van commissarissen zou nog niet overtuigd van de noodzaak. En het is de RvC die bepaalt of er geld vrijkomt voor een vervanger van Huntelaar. De spits wordt waarschijnlijk deze maandagavond nog gepresenteerd door Schalke 04. Hij zou zich op dit moment in Gelsenkirchen bevinden voor de medische keuring. Ajax en Schalke zijn naar verluidt tot een vergelijk gekomen over de transfervoorwaarden.

Na het vertrek van Huntelaar herbergt de selectie van trainer Erik ten Hag drie echte spitsen: winteraankoop Sébastien Haller, Lassina Traoré en Brian Brobbey. Laatstgenoemde beschikt over een aflopend en leek op weg naar de uitgang, maar de partijen zijn toch weer met elkaar in gesprek over een contractverlenging.

FCUpdate.nl vind je ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen