Mourinho sneert naar Bale: "Wil je terug naar Real Madrid?"

18 januari 2021, 19:45

Het was een van de meest spraakmakende transfers van afgelopen zomer: de terugkeer van Gareth Bale naar Tottenham Hotspur. Na een teleurstellende periode bij Real Madrid hoopte de Welshman op bekend terrein zijn loopbaan nieuw leven in te blazen, maar José Mourinho doet vooralsnog nauwelijks een beroep op hem.

Bale kan Mourinho vooralsnog niet bekoren. De Portugees verwacht meer van de 31-jarige aanvaller, zo blijkt uit een video die maandag rondgaat op social media. Terwijl Spurs TV op het trainingscomplex beelden schiet van de keepersoefeningen, is op de achtergrond te horen dat Mourinho een sneer uitdeelt aan Bale. "Wil je hier blijven, of wil je terug naar Real Madrid en niet meer voetballen?", zegt de trainer, naar verluidt tegen zijn assistenten.

Bale speelt dit seizoen op huurbasis bij Tottenham Hotspur en keert zoals het nu lijkt in de zomer terug naar Real Madrid. Gezien zijn prestaties is de kans klein dat de Londense club binnenkort een poging gaat wagen hem definitief in te lijven. Mede door blessureleed kwam Bale dit seizoen nog maar vier keer in actie in de Premier League. Zelfs als hij fit is, krijgen andere aanvallers zoals Steven Bergwijn meestal de voorkeur.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen