FC Groningen bevestigt terugkeer Te Wierik

19 januari 2021, 12:16   Bijgewerkt: 19 januari 2021, 14:37

Het hing al enige tijd in de lucht, maar FC Groningen heeft Mike te Wierik dinsdagmiddag officieel gepresenteerd als nieuwe aanwinst. De verdediger verruilt Derby County voor de club waar hij tussen 2017 en 2020 ook al speelde. Groningen legde de 28-jarige speler vast tot 2024.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus reageerde op de clubwebsite verheugd op de transfer. "We hebben in mijn ogen met het terughalen van Mike voor zowle de korte als de lange termijn uitstekende zaken gedaan. Mike kan snel aansluiten bij de groep. We kennen zijn kwaliteiten en hij is bekend met onze manier van werken. We voegen dus niet alleen waarde toe aan onze selectie, maar krijgen ook direct meer opties in verdedigend opzicht. Daarnaast willen we ook na dit seizoen Nederlandse spelers met de nodige ervaring in onze selectie hebben en met het langdurig vastleggen van Mike hebben we een deel van de stabiliteit binnen onze selectie gewaarborgd. 

Tussen de zomers van 2017 en 2020 speelde Te Wierik al 95 officiële wedstrijden voor FC Groningen, waarna hij de club verliet voor een avontuur in de Engelse Championship. Daar kwam hij dit seizoen slechts tot vier officiële wedstrijden, waarna hij na een halfjaar weer mocht vertrekken. Groningen hapte vervolgens direct toe. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen