Belgische middenmoter Beerschot stelt piepjonge coach aan

19 januari 2021, 17:16

De Belgische voetbalclub Beerschot, middenmoter in de Jupiler Pro League, heeft dinsdag de 28-jarige (!) Will Still aangesteld als hoofdcoach. Hij was de afgelopen tijd al de rechterhand van Hernan Losada, die in de winterstop besloot om naar DC United te vertrekken. De Belgische club heeft Still aangesteld als vervanger.

Losada was eigenlijk van plan om Still mee te nemen naar Amerika, maar de 28-jarige oefenmeester heeft besloten om voor zijn kans bij Beerschot te gaan. De coach had eerder de leiding bij Lierse als interim-coach. Daar werkte hij op 24-jarige leeftijd met veel succes: met 21 punten uit negen wedstrijden. Daar moest hij echter vertrekken, omdat hij niet over de juiste papieren beschikte om als hoofdcoach te blijven fungeren. Bij Lierse werkte hij ook als videoanalist en assistent-trainer.

Door het faillissement van die club kwam hij terecht bij Beerschot, waar hij eerder werkte als rechterhand van Stijn Vreven. De laatste maanden werkte hij naast Losada en maakte daarbij een hoop indruk. Zoveel dat de clubleiding besloot om hem aan te stellen als hoofdtrainer.

Volg FCUpdate.nl nu ook op Instagram!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen