Feyenoord legt talentvolle Balde vast tot en met 2025

19 januari 2021, 17:39   Bijgewerkt: 19 januari 2021, 18:55

Feyenoord heeft dinsdagmiddag Aliou Balde (18) tóch gepresenteerd. Hoewel naar buiten kwam dat de medische keuring van de aanvaller problemen zou geven, is de deal alsnog rondgemaakt en de buitenspeler gepresenteerd. Hij tekent een contract tot en met liefst 2025 en komt vrijwel transfervrij over van Diambars FC de Saly.

Dat hebben de Rotterdammers bekend gemaakt. "Ik ben erg blij om hier te zijn", vertelt Balde op de clubsite. "Feyenoord is een grote club dus de keuze om hier te tekenen was een makkelijke. Vanaf nu ben ik Feyenoorder en zal ik keihard werken om hier te slagen." Baldé wordt gezien als een aankoop voor de toekomst, die voor een heel klein bedrag op te pikken was.

Naast Feyenoord hadden ook clubs uit Duitsland en Frankrijk interesse, maar de aanvaller hoopt in De Kuip meer speeltijd te krijgen de komende jaren. Bovendien is het kantoor van zijn makelaar Shallon Nkeshimana gevestigd in Rotterdam. Balde kan op zowel de linker- als de rechterflank uit de voeten. Hij maakte indruk in zijn nationale competitie en als speler van Senegal Onder 17, dat onlangs nog deelnam aan het WK.

Volg FCUpdate.nl nu ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen