'Ten Hag gooit Ajax-basis overhoop: geen Onana, Tadic en Blind'

20 januari 2021, 07:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax-trainer Erik ten Hag gaat de opstelling van de Amsterdammers woensdagavond tegen AZ vermoedelijk volledig op de schop gooien in het duel om de KNVB Beker. In totaal worden er liefst acht andere spelers op het veld verwacht dan afgelopen weekend in De Klassieker tegen Feyenoord. Onder anderen Andre Onana, Noussair Mazraoui, Daley Blind, Davy Klaassen en Dusan Tadic krijgen naar verluidt rust.

Dat verwacht De Telegraaf althans. Opvallend genoeg staat vermoedelijk niet Kjell Schelpen in het doel, zoals Ten Hag tijdens het bekerduel met FC Utrecht eerder deed, maar routinier Maarten Stekelenburg. Ook Gravenberch, die tegen Feyenoord nog uitviel met een rugblessure, wordt wel gewoon in de basis verwacht, net als Quincy Promes - die niet bepaald in grootse vorm steekt.

Datzelfde geldt voor Devyne Rensch, Lisandro Martínez, Edson Álvarez, Jurgen Ekkelenkamp, de weer herstelde David Neres en Zakaria Labyad als spits. Daardoor zit rechtsachter Sean Klaiber dus opvallend genoeg ook op de bank, terwijl hij normaliter de vaste stand-in is van Mazraoui. Ten Hag gaf naar De Klassieker aan dat Ajax 'het slechtste programma' heeft, waardoor hij vermoedelijk dus volop rouleert.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Schuurs, Martinez, Tagliafico; Alvarez, Ekkelenkamp, Gravenberch; Neres, Labyad, Promes.

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen