'RKC aast op Vitesse-talent Oukili, KKD-clubs ook geïnteresseerd'

20 januari 2021 – RKC Waalwijk hoopt zich in deze winterstop te versterken met Vitesse-talent Yassin Oukili (20). De middenvelder krijgt onder Thomas Letsch dit seizoen geen kansen en mag om die reden vertrekken. Naast de ploeg van Fred Grim is er vanuit de Eerste Divisie ook belangstelling: NEC en Go Ahead Eagles zouden hem ook willen inlijven.

'RKC aast op Vitesse-talent Oukili, KKD-clubs ook geïnteresseerd'

Dat schrijft De Gelderlander althans. Oukili heeft weliswaar nog een doorlopend contract bij Vitesse tot en met 2022, maar mag desondanks vertrekken. Na de voorbereiding viel de middenvelder namelijk af bij de selectie van Letsch, waardoor hij op een zijspoor is beland. RKC Waalwijk, bij wie technisch directeur Mo Allach gezien zijn verleden bij Vitesse hem goed kent, hoopt te profiteren.

Oukili zou zelf definitief willen vertrekken bij Vitesse, voor wie hij in totaal tot vier officiële wedstrijden kwam. Joseph Oosting, de huidige rechterhand van Letsch, gaf Oukili een kans, maar zijn laatste optreden dateert alweer van begin maart 2020 tegen FC Twente. Het zou voor RKC Waalwijk de eerste inkomende wintertransfer worden, al moet het dus wel NEC en Go Ahead Eagles afschudden.

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!

Eredivisie

gerelateerd