Lampard onder druk: "De toekomst ligt niet in mijn handen"

20 januari 2021, 09:47

Frank Lampard weet niet wat de 2-0 nederlaag tegen Leicester City voor zijn toekomst als trainer van Chelsea betekent. De Londense formatie ging dinsdagavond voor de vijfde keer in acht wedstrijden onderuit en is inmiddels gezakt naar de achtste plaats in de Premier League.

Door doelpunten van Wilfred Ndidi en James Maddison ging Chelsea in het King Power Stadium onderuit tegen de nieuwe koploper van de Premier League. "De spelers weten dat zij vanavond zijn verslagen door een beter team. Als een team zelfverzekerd is, spelen zij zoals Leicester of wij een maand geleden", zei Lampard na afloop vana de de wedstrijd.

Lampard voelt zich niet in de steek gelaten door zijn spelers. "Maar er zijn spelers die niet zo goed spelers als zij zouden moeten. Als je kijkt naar de samenstelling van de selectie, dan zie je veel jonge spelers en spelers die uit een andere competitie komen. Het is te veel van ze gevraagd om van de ene op de andere dag John Terry te zijn."

Over de toekomst van Lampard heerst onduidelijkheid. Het krediet van de trainer is in rap tempo afgebrokkeld. "De verwachtingen bij deze club zijn hooggespannen. Mijn toekomst ligt niet in mijn handen. Dat zal altijd zo zijn. Sommige dingen liggen buiten je macht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen