PSV vraagt uitstel aan over aanleveren informatie in zaak Schmidt

20 januari 2021, 10:39

De soap tussen Roger Schmidt en Bas Nijhuis krijgt pas op z'n vroegst na komend weekend een vervolg. De Eindhovenaren hebben gezien het drukke programma uitstel aangevraagd om de benodigde informatie aan te leveren. Op basis daarvan gaat de aanklager betaald voetbal vervolgens zijn oordeel baseren.

Dat schrijven onder andere het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf. Na afloop van de wedstrijd Sparta - PSV (3-5) beweerde de trainer van de bezoekers dat de scheidsrechter had gezegd expres tegen PSV te fluiten, omdat Schmidt eerder al kritisch op hem was. Daarop besloot de aanklager een vooronderzoek in te stellen om Schmidt mogelijk te schorsen, maar daarover volgt pas later duidelijkheid.

Lees ook: Dumfries over soap Schmidt: "Misschien niet zo slim"

Mocht Schmidt daardwerkelijk bestraft worden, kan hij eventueel de topper tegen Feyenoord moeten missen. Voor het duel met RKC Waalwijk is de uitspraak in elk geval nog niet gedaan en een paar dagen later wacht op dinsdag FC Emmen alweer, waardoor bij een schorsing de topper tegen Feyenoord zomaar de eerstvolgende kan zijn.

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen