Burgzorg: "Fantastisch gespeeld, maar we vliegen er wel uit"

20 januari 2021, 22:12   Bijgewerkt: 20 januari 2021, 22:17

Delano Burgzorg was trefzeker tegen Feyenoord, maar zal na afloop het gevoel hebben dat er meer in had gezeten. Feyenoord won, ondanks dat het totaal niet wist te imponeren, met 3-2 en bereikte zo de kwartfinale van de KNVB Beker. Dat terwijl Heracles Almelo in een goede eerste helft zelfs op voorsprong kwam. 

"We hebben het geweldig gedaan", blikte Burgzorg na afloop terug in gesprek met RTV Oost. "We hadden alleen onze kansen af moeten maken." Daarvoor kreeg hij zelf na tien seconden al de mogelijkheid, toen hij direct vanuit de aftrap de weg naar het doel van Nick Marsman vond, maar er vervolgens niet in slaagde hem te passeren. "In de eerste minuut had ik er meteen al eentje, daarna kregen we er nog drie of vier. Uit de kluts maakte Feyenoord op slag van rust helaas gelijk."

Nog daarvoor was het Burgzorg zelf die Heracles op voorsprong schoot. Dat deed hij door op fraaie wijze Nick Marsman te passeren en de bal het lege doel in te schuiven. "Op de training doe ik het vaker zo, nu ook een keer in een wedstrijd. Ik ga het doelpunt zo terug kijken, want het was een mooie. Zo'n goal geeft vertrouwen aan het team. We hebben fantastisch gespeeld, maar vliegen wel uit de beker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen