Pogba weer belangrijk na vroege achterstand United

20 januari 2021, 23:23

Manchester United heeft woensdagavond de koppositie in de Premier League heroverd. Dat deed het door met 1-2 te winnen op bezoek bij Fulham. Een vroege achterstand werd hersteld door doelpunten van Edinson Cavani en Paul Pogba. Donny van de Beek bleef wederom negentig minuten op de bank.

Na het gelijkspel tussen Liverpool en Manchester United van afgelopen weekend betekende de overwinning van Leicester City op Chelsea gisteravond dat The Foxes voor even koploper waren. Die positie moest Manchester United vandaag op bezoek bij nummer achttien Fulham zien te heroveren. Dat werd al snel wat lastiger, nadat Ademola Lookman al vroeg in de wedstrijd de thuisploeg op 1-0 schoot. Een kwartier had de ploeg nodig om daarvan te herstellen, waarna Edinson Cavani de score weer gelijk trok.

De mooiste en bealngrijkste treffer was echter opnieuw van Paul Pogba, die zich ook tegen Burnley al met een belangrijke treffer tot matchwinner kroonde. Dit keer was het een fraaie solo aan de rechterflank, waarna hij naar binnen kwam en met links verwoestend uithaalde. De bal vloog de verre hoek in: 1-2. Het was genoeg om uiteindelijk de drie punten mee te nemen naar Old Trafford. Zo staat de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer weer aan kop, met een voorsprong van twee punten op Manchester City en Leicester City, al heeft eerstgenoemde nog wel een wedstrijd tegoed. 

Terwijl een middenvel de show stal, keek een andere middenvelder wéér vanaf de kant toe. Voor Donny van de Beek was het al de zesde Premier League-wedstrijd op rij waarin hij niet in mocht vallen. Overigens zag hij bij de tegenstander landgenoot Kenny Tete wel negentig minuten meedoen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen