Ronaldo gelooft nog altijd in titel: "Wij hebben alles wat nodig is"

21 januari 2021, 08:43

Met een doelpunt droeg Cristiano Ronaldo bij aan de winst van de Italiaanse Supercoppa. Zijn Juventus versloeg Napoli uiteindelijk met 2-0, waardoor de eerste prijs van het seizoen aan de trofeeënkast mocht worden toegevoegd. Maar komt er dit jaar nog meer eremetaal? Ronaldo denkt van wel.

Ronaldo was logischerwijs trots na afloop van de gewonnen wedstrijd. "We zijn erg blij met de overwinning", zei hij in gesprek met RAI Sport. "Het was een lastige wedstrijd, zeker omdat het veld werkelijk verschrikkelijk was, maar we hebben het geflikt." In 2019, toen de laatste editie werd georganiseerd, greep Juve nog pijnlijk naast de beker door met 3-1 te verliezen van Lazio Roma. Tegen Napoli schreef Juve de prijs voor de achtste keer op haar naam. 

Het biedt hoop, constateert Ronaldo. "We herstelden ons goed na het slechte optreden tegen Inter in de competitie. Dat is het verleden, we hebben nu een belangrijke prijs gepakt en dat moet ons vertrouwen geven richting de toekomst." Hopelijk met een landstitel tot gevolg. "Milan en Inter zijn erg sterk, maar ik denk dat wij hebben wat er nodig is om kampioen te worden. Het wordt erg moeilijk, maar de Scudetto is zeker nog een mogelijkheid."

Het vrijwel ongenaakbare AC Milan is koploper in de Serie A met 43 punten. Nummer vijf Juventus dient een achterstand van tien punten goed te zien maken. Daar heeft De Oude Dame nog 21 wedstrijden voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen